Enter a World of Pure Imagination. Enter the world of Equus Nox
 
IndexFAQZoekenRegistrerenInloggen
EquusNox zit momenteel in het jaar 3.
Vanaf Februari worden de huurprijzen ingesteld. Maandelijks gaat er dan een bepaald bedrag vanaf afhankelijk van de woonplaats.

Deel | 
 

 Jayne Todd

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jayne Todd

avatar

Aantal berichten : 74
Reputatie : 6
Registratiedatum : 24-01-10
Leeftijd : 33
Woonplaats : Aliya Sands

BerichtOnderwerp: Jayne Todd   ma 25 jan 2010 - 0:02

Naam: Jayne Todd
Leeftijd: 24
Geslacht: Man
Geboortedatum: 06-07-1985
Woonplaats: Aliya Sands

Uiterlijk: Jayne heeft kort, bruin haar en groene ogen en een vrij gespierde bouw voor zijn lengte van 1.92 m. Zijn baardje houdt hij netjes getrimd. Hij is een buitenshuispersoontje en is altijd graag bezig. Zijn kledingskeuze gaat uit naar simpele shirts, jeans, rijlaarzen en niet te vergeten een pet of een muts op zijn hoofd. Zijn favoriete hoofddeksels zijn een pet voor de warme klimaten en een rare, oranje muts voor de wintergebieden. Doordat hij vaak buiten vertoefd, heeft hij een een gebronsd lichaam en zou je hem kunnen vergelijken met zo'n bronzen borstbeeld zoals je ze in de museums ziet staan. Een godheid onder de mieren.
Onder al die kleding verbergt hij een aantal tattoo's en hij staat erop bekend een echte verslaafde te zijn eraan. Op zijn rug is een draak te zien, op zijn borstkas een rare panter-tijger kruising, op zijn ene kuitbeen een Tribalhaai en op het andere een feniks. Verder is er dan nog de tattoo op zijn linkerbil waar hij nogal discreet over is. Dat is alleen voor bepaalde personen om te zien. Op beide armen staat momenteel niks, maar hij hoopt daar ooit verandering in te brengen.
Karakter: Jayne is niet de gemakkelijkste persoon om mee te leven, ondanks zijn, soms, komische voorkomen. Hij is vrij selectief als het op vrienden aankomt en zal niet zo snel vrienden maken. Hij is vaak op zichzelf, maar kan gezelschap wel appreciëren. Luidruchtig is zijn tweede naam, zeker wanneer hij plezier maakt en een glas alcohol slaat hij zeker niet af.
Hij kan wel eens raar uit de hoek komen met opmerkingen waarvan je denkt: hoe komt hij er toch op. Zijn gevoel voor humor is vrij droog en soms best kwetsend, zoals zijn opmerkingen. Neem hem zoals hij is, want het ligt niet in zijn karakter om zich aan te passen aan andere mensen. Zich een klein beetje inhouden zal hij wel doen, maar echt zichzelf volledig omgooien voor het plezier van een ander zit er niet in.
Familie:
- Gideon Todd [vader]
- Meredith Jane Todd [moeder]
Geschiedenis: Jayne groeide al vroeg op met paarden in zijn leven. Zijn vader was een uitstekende ruiter met een goed oog voor kwaliteitsvolle paarden. Zijn moeder was een zeer bekende springruiter die na enkele jaren de military inging. Zijn ouders fokten op kleine schaal sportpaarden en trekpaarden daar zijn vader als baan had om met een span koudbloeden boomstammen te trekken. Jayne was al vrij vroeg een grote kerel en groeide op twee jaar tijd volledig uit zijn kinderpony. Op elfjarige leeftijd moest hij noodgedwongen overgaan op de grote sportpaarden van zijn moeder. Dat hield hem echter niet tegen om de lokale wedstrijdarena onveilig te maken met zijn moeders fokproducten. Meer dan eens kwam hij met de juiste lintjes thuis en meer dan eens moest hij toekijken hoe zijn favoriete paarden verkocht werden omdat ze het zo goed deden in de ring.
Op school ging het minder goed met Jayne, zijn gebrek aan aandacht bij bepaalde lessen zorgde ervoor dat zijn cijfers altijd nipt genoeg waren om door te mogen. Hij stopte dan ook vrij vroeg met school en zocht een baantje in de houtkap zoals zijn vader. Als bijberoep hadden vader en zoon een kleine onderneming die paarden filmklaar maakte en ze alles aanleerden om ze in de films te krijgen. Zo leerde hij kennis te maken met allerlei dieren, van de trage trekpaarden die zijn vader fokte, tot de hardwerkende warmbloeden van zijn moeder en verder. Vurige Arabieren, imposante friezen en een variëteit aan kruisingen tussen allerlei paardenrassen met maar 1 doel: een uitstekend filmpaard te maken. Hierdoor ontwikkelde hij zeer snel de gave om paarden te fokken voor een bepaald doel.
Zoals iedereen kwam hij echter tot een punt dat er meer in het leven was, dat hij verder moest kijken dan de horizon. Toen hij een aanbieding kreeg voor een lucratieve baan, verhuisde hij zonder enige twijfel naar EquusNox waar hij nu een eigen plek in de wereld probeert te veroveren.
Likes: Alcohol, paarden, auto's, trainen, goed eten, dronkemansliedjes,...
Dislikes: Ongeduldigheid, oneerlijkheid, eerste indrukken,...
Foto's:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 34
Reputatie : 0
Registratiedatum : 31-12-09

BerichtOnderwerp: Re: Jayne Todd   zo 31 jan 2010 - 0:49


Baan:
Rang: Novice (5 paarden)
Level: 1
Credits:


Laatste 10 uitgaven:
4.000 aankoop Psychedelic Allure
100 huur huis
Laatste 10 inkomsten:


Loon:
Huur: 100,- Eq (Suriyya Woonwijk)
Saldo: 5.900,- Eq
Lening:
Stalkost: 70,- Eq


Je top 3 plaatsen of belangrijke gebeurtenissen.


Fokervaring:
Sportervaring:
Trainervaring:


Hier staan al je bezittingen met het aantal erachter.


1. Psychedelic Allure - Anglo Arabier - Ruin - Sjeik Stud
2.
3.
4.
5.

_________________
Enter a World of Pure Imagination. Enter the world of Equus Nox.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://equusnox.actieforum.com
 
Jayne Todd
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Equus Nox :: Algemeen :: Personages-
Ga naar: