Enter a World of Pure Imagination. Enter the world of Equus Nox
 
IndexFAQZoekenRegistrerenInloggen
EquusNox zit momenteel in het jaar 3.
Vanaf Februari worden de huurprijzen ingesteld. Maandelijks gaat er dan een bepaald bedrag vanaf afhankelijk van de woonplaats.

Deel | 
 

 Rafaella Dante

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rafaella DanteAantal berichten : 16
Reputatie : 0
Registratiedatum : 24-01-10

BerichtOnderwerp: Rafaella Dante   zo 24 jan 2010 - 21:04

Naam: Rafaella Sofia Selvaggia Dante
Leeftijd: 21
Geslacht: Vrouw
Geboortedatum: 09-03-1988
Woonplaats: Aliya Sands

Uiterlijk:
Rafaella straalt een zekere gratie uit, alles wat ze doet is sierlijk en dat weet ze.
Ze is gezegend met lange donkere krullen, grote bruine ogen, een stel volle lippen, en een huid die eigenlijk het hele jaar door licht gebruind is.

Met haar 1.71 is ze niet klein, maar ook niet groot. Maar haar fetish zijn hakken, hoge hakken. Dus vaak oogt ze een aantal centimeters groter.
Raf is waarschijnlijk een van de weinige vrouwen die tevreden is over haar lichaam. Ze is slank en heeft een stel mooie benen. En ze weet in welke kleding ze er op haar voordeligst uitziet. Ze kleedt zich vaak sexy, maar niet goedkoop.

Buiten gaatjes in haar oren en een navelpiercing heeft ze geen lichaamsversiersels. Dit omdat ze wispelturig is en bang wordt dat als ze een tattoo zet ze deze snel zat is.
op haar heup heeft ze een lang litteken, het enige deel van haar lichaam waar ze echt ontevreden over is.

Karakter:
Raf is een gecompliceerd persoon, ze weet direct of ze iemand mag of niet. En mag ze je niet? Berg je dan maar, dit laat ze je dan namelijk heel goed merken. Mag ze je wel, dan heb je een hele goede vriendin aan haar. Ze is loyaal, grappig en zal altijd voor iedereen klaar staan.
Waar Raf absoluut niet tegen kan is saaiheid, ze heeft graag actie en kan niet stilzitten. Het zal dus niet vaak saai zijn in haar buurt, maar dat is dan ook weer een deel van haar charme.
Paarden en muziek zijn haar grootste passies, als ze hiermee bezig is vergeet ze alles om zich heen en lijkt het alsof er een bepaald soort rust in haar is gekeerd. Lees goed; lijkt.
Want qua paarden is Raf een geval apart. Hoewel ze het heerlijk vindt om lekker in de stallen te knuffelen heeft ze het liefst de paarden die juist niemand wilt hebben.
Uitdaging en avontuur, daar houdt ze van. En zeker niet alleen bij paarden,
want als Raf eenmaal op een man valt zal ze er alles aan doen om deze te krijgen.
Vaste relaties? Echt niet..Hoe leuk ze ook zijn, mannen zijn onbetrouwbare honden.
Zeker geen katje om zonder handschoenen aan te pakken dus, maar als je door het harde masker van Raf kijkt zul je zien dat niet alles aan haar stoer en ruig is.
Haar echte ik laat ze alleen zien als ze alleen is met haar paarden, of wanneer ze zingt.

Familie:
Valentino Lorenzo Dante [vader]
Maritza Sofia Leonora Dante [moeder]


Geschiedenis:
Rafaella is geboren op het eiland Sicilie [Italie] en is van kinds af aan opgegroeid met paarden. Haar vader had een paar uitstekende hengsten staan en ze verdienden veel geld met fokken.
Toen ze 13 was kwam ze erachter dat de zaakjes van haar vader niet zo clean waren als zij altijd had gedacht, haar vader bleek een grote maffia baas te zijn, en geen lieve ook.
Rafaella was heilig voor hem en wou haar beschermen tegen al het kwaad van buiten, toen hij er achter kwam dat ze stiekem uitging met een jongen heeft ze deze nooit meer gezien..
Al snel leerde ze om zich af te sluiten tegen alles wat haar vader deed, bijna 24 uur per dag was ze bezig met de paarden. Toen een vriend van haar vader (een grote platenbaas) haar op haar 18e ontdekte zag ze eindelijk een kans om van huis weg te gaan.
Hoewel haar vader het hier absoluut niet mee eens was heeft haar moeder hem uiteindelijk over gehaald om haar te laten gaan. Zo kwam ze uiteindelijk in Milaan, waar ze Santino ontmoette. Op slag was ze verliefd en het leek of alles goed ging.
Maar toen haar eerste album op nummer 1 stond veranderde hij, hij sloeg haar en schold haar uit en kwam soms midden in de nacht stomdronken thuis.
Toen ze hem vertelde dat de platenmaatschappij wou dat ze op tournee ging door Europa sloegen de stoppen door. Hij zweerde haar dat ze spijt zou krijgen als ze wegging en dat ze voor altijd van hem zou zijn, dat was de avond dat Raf eindelijk voor zichzelf opkwam en tegen hem in ging. Wat misschien niet het verstandigste was om te doen.

Om een lang verhaal kort te maken; Santino werd opgepakt en Raf lag in het ziekenhuis.
Toen ze hier na 3 dagen uitkwam was ze helemaal klaar met alles, ze ging weg bij haar platenmaatschappij en verhuisde naar Aliya. Waar niemand haar kende en waar ze opnieuw kon beginnen.

Likes: Paarden, muziek, drank, lekker eten.

Dislikes: Oneerlijkheid, onbetrouwbaarheid.

Foto's:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 34
Reputatie : 0
Registratiedatum : 31-12-09

BerichtOnderwerp: Re: Rafaella Dante   zo 31 jan 2010 - 0:47


Baan:
Rang: Novice (5 paarden)
Level: 1
Credits:


Laatste 10 uitgaven:
1.000 aankoop Unpredictable Tempest
Laatste 10 inkomsten:


Loon:
Huur:
Saldo: 9.000,- Eq
Lening:


Fokervaring:
Sportervaring:
Trainervaring:


Je top 3 plaatsen of belangrijke gebeurtenissen.


Hier staan al je bezittingen met het aantal erachter.


1. Unpredictable Tempest - Thoroughbred - Hengst - Stalling?
2.
3.
4.
5.

_________________
Enter a World of Pure Imagination. Enter the world of Equus Nox.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://equusnox.actieforum.com
 
Rafaella Dante
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Equus Nox :: Algemeen :: Personages-
Ga naar: