Enter a World of Pure Imagination. Enter the world of Equus Nox
 
IndexFAQZoekenRegistrerenInloggen
EquusNox zit momenteel in het jaar 3.
Vanaf Februari worden de huurprijzen ingesteld. Maandelijks gaat er dan een bepaald bedrag vanaf afhankelijk van de woonplaats.

Deel | 
 

 The Rules of the Game

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 34
Reputatie : 0
Registratiedatum : 31-12-09

BerichtOnderwerp: The Rules of the Game   vr 1 jan 2010 - 3:03

Op EN zijn er verschillende regels waaraan jij je dient te houden zodat het spel voor iedereen leuk blijft. Breek je deze regels, dan zal je gestraft worden. Simpel toch?

Algemene Regels

1. Het woord van de Admin en van de Mods is wet.
2. Ben je het niet eens met een beslissing, contacteer de betreffende Mod of de Admin.
3. Per persoon mag je 3 verschillende personages spelen.
4. Voor elk personage maak je een nieuwe account aan, dit houdt alles ordelijk. Deze account MOET de naam hebben van je personage.
5. De Admin en de Mods moeten op de hoogte gebracht worden als je meer dan 1 personage hebt.
6. Vloeken is toegestaan, mits het smakelijk is. Vloekwoorden die mensen kwetsen of mensen van streek brengen zijn niet toegelaten.
7. Behandel anderen zoals je zelf wilt behandelt worden. Met respect dus. Conflicten worden privé uitgewerkt, desnoods met tussenkomst van een Mod.
8. Racisme, politiek, aanstootgevende onderwerpen of andere onderwerpen die niet door de beugel kunnen, zijn verboden.
9. Reclame maken voor andere sites is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde topics. De site waarvoor jij reclame maakt, zal echter in ruil ook EN een plaatsje moeten geven.
10. Hotlinking is verboden! Upload plaatjes op een site zoals photobucket.
11. Misbruik maken van een bug is strafbaar. Indien je een bug ontdekt, contacteer dan zo snel mogelijk de Admin. Geef het aan en je krijgt een beloning. Maak er misbruik van en je zal meer verliezen dan je wilt.

Topic Regels

1. Wanneer je RP't, doe het dan in de derde persoon. Dus niet: Ik wandelde de ruimte binnen, maar liever: Ze wandelde de ruimte binnen.
2. De enige RPG-taal die toegestaan is, is het Nederlands en dan liefst zo beschaafd mogelijk. Geen Chatspeek of MSNtaal of van die andere varianten.
3. Wanneer je een meer volwassen onderwerp hebt, hou het dan smakelijk. Geen grafische beschrijvingen, want er kunnen jongere spelers aanwezig zijn die er misschien aanstoot aan nemen. Elk 'volwassen' topic dient zo aangeduid te worden met (x-rated) in de titel zodat gevoelige lezers weten dat topic over te slaan.
4. Ga je ingrijpende beslissingen nemen in een topic, bespreek dit dan met je RP partner.
5. Houd altijd rekening met de persoon waarmee je een topic hebt. Wanneer deze te kennen geeft niet tegen vloeken of bepaalde opmerkingen/acties te kunnen, doe dat dan ook niet.
6. Hou het RP'en realistisch. Je kan tijdens een gevecht niet alle slagen uit de weg gaan, een bokkend paard zal je vroeg of laat uit het zadel kieperen en je bent niet gemaakt van staal. Wanneer je gewond raakt in een topic, speel dat dan door in andere topics.
7. Topics waarin meerdere spelers meedoen zijn toegelaten, maar spreek op voorhand een volgorde af zodat alles ordelijk blijft. Stel in de eerste post de volgorde op.
8. Er is een minimum van 5 regels per post die je maakt. Je moet niet elke post veranderen in een halve roman, maar probeer one-liners te vermijden. Weet je niet wat te typen, beschrijf dan de gevoelens van je personage, laat hem/haar iets doen, iets opmerken. Weet je niets, dan kan je nog steeds om raad vragen bij andere spelers.
9. Je personage kan op meerdere plaatsen RPG. Het is dus niet nodig eerst 1 topic af te werken alvorens je een volgende kan beginnen.

Paarden Regels

1. Hoe leuk het misschien is, niet alle paarden zijn ontembare monsters die maar door 1 persoon benaderd willen worden. Hou er rekening mee dat deze dieren ook bezocht moeten worden door een dierenarts en als deze ze niet kan benaderen, zullen daar gevolgen aan verbonden zijn.
2. Er zijn minimale dekleeftijden voor een reden. Je merrie te jong laten dekken kan nadelen hebben.
3. Paardenplaatjes moeten op site zoals photobucket geupload worden. Indien deze gehotlinkt zijn, worden ze verwijderd.
4. Als je paard geblesseerd is, schrijf hem/haar niet in voor wedstrijden. Het kan het verergeren.
5. Probeer alles realistisch te houden. Behandel deze paarden zoals je je eigen paard zou behandelen, maar hou in gedachten dat het maar virtuele pixels zijn. Ga er dus niet te ver in.
6. Paarden kunnen 30 jaar worden MITS ze goed verzorgd worden. Zodra ze voorbij de 25 zijn, moet je er extra goed voor zorgen.
7. Paarden kunnen op elke leeftijd overlijden, afhankelijk van de omstandigheden.
8. Paarden moeten medisch in orde zijn voordat ze op wedstrijd mogen.
9. Paarden moeten stamboekgekeurd zijn om te kunnen fokken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://equusnox.actieforum.com
 
The Rules of the Game
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Equus Nox :: Algemeen :: Rules and Questions-
Ga naar: