Enter a World of Pure Imagination. Enter the world of Equus Nox
 
IndexFAQZoekenRegistrerenInloggen
EquusNox zit momenteel in het jaar 3.
Vanaf Februari worden de huurprijzen ingesteld. Maandelijks gaat er dan een bepaald bedrag vanaf afhankelijk van de woonplaats.

Deel | 
 

 Norah Giggs

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Norah Giggs

avatar

Aantal berichten : 60
Reputatie : 5
Registratiedatum : 01-01-10

BerichtOnderwerp: Norah Giggs   vr 29 jan 2010 - 1:29

Naam: Norah Giggs
Leeftijd: 22
Geslacht: Vrouw
Geboortedatum: 16 augustus 1987
Woonplaats: Arctic Tundra

Uiterlijk:
Norah is een smeltkroes van verschillende culturen, wat haar tot een zeldzame exotische blikvanger maakt. Met haar slanke lichaam en ellenlange welgevormde benen - die bijna geen einde kennen - is ze ongeveer 1.76 groot.
Een van de eerste dingen die echt opvalt aan Norah zijn haar ogen; de lichtbruine amandelvormige ogen, omlijst met pikzwarte wimpers, stralen een bepaalde warmte en intelligentie uit.
Met haar haren heeft ze een typische haat-liefdeverhouding, de lange golvende kastanjebruine haren kunnen het ene moment perfect liggen, maar zodra het weer vochtiger wordt, gaan ze lichtjes krullen…
Doordat ze deels van Braziliaanse afkomst is, heeft ze een prachtig gebronsde huidkleur die altijd een soort 'glow' bezit.
Op haar zij heeft ze in sierlijke letters 'Nosce te ipsum' getatoeëerd staan, wat zoveel betekent als 'Ken jezelf'.
Qua kleding is Norah een echte tomboy; ze voelt zich namelijk het comfortabelst in een paar jeans, een shirt, hoodie en sneakers.

Karakter:
Norah is één grote brok levenslust en steekt in alles wat ze doet haar hart en ziel. Ze heeft een warme, open en sprankelende persoonlijkheid, doch is ze soms vrij verlegen. Ze is eerlijk en rechtuit, als haar iets niet aanstaat zal ze het dan ook meteen zeggen; nee, Noor is zeker niet op haar mondje gevallen.
Door haar volhardende koppigheid zal ze trachten elk doel die ze voor ogen heeft te bereiken, opgeven staat namelijk niet in haar woordenboek. Boos wordt ze zelden, maar als ze echter haar kookpunt bereikt heeft, dan ben je best niet in de buurt; haar Braziliaanse furie noemt ze het zelf.
Het merendeel van de dag loopt ze te fluiten of neuriën, tot grote irritatie van sommige mensen. Ze is niet makkelijk van haar stuk te brengen en ziet van de meeste dingen wel de humor in.
Norah vertrouwt niet echt snel iemand, maar eens ze het doet krijg je haar niet meer van je afgeschud, dan doet ze werkelijk alles voor je.

Familie:
× Colin Giggs (vader)
× Letícia Ava Giggs (moeder)

Geschiedenis:
Zo'n 22 zomers geleden zag Norah Giggs het levenslicht in Hemet, Riverside County (Californië).
Als enig kind gezegend met 2 schatten van ouders, kwam Noor nooit iets te kort. Haar liefde voor dieren -en meer bepaald paarden- werd haar met de paplepel meegegeven, haar vader is namelijk dierenarts.
Op zeer jonge leeftijd krijgt ze dan ook haar eerste pony, Dapples. De kleine, grijze Dapples was haar steun en toeverlaat na een verschrikkelijke dag op school.
Norah is namelijk wat voor op haar leeftijdsgenoten waardoor ze in een klas zat met kinderen die gemiddeld zo'n twee jaar ouder waren. Zoals iedereen weet, kunnen jonge kinderen afgrijselijk gemeen zijn en Noor was bijgevolg dan ook de dupe van alle pesterijen. Bij de paarden kon ze zichzelf zijn; dieren nemen zoals je bent en gaan je niet lopen oordelen.
Rond de leeftijd van 12 jaar was ze Dapples ontgroeid en werd het tijd voor een grotere pony; Contessa kwam in het plaatje. De daarop volgende 4 jaar waren Noor's weekenden gevuld met springconcoursen en werden ze samen meermaals kampioen van Riverside County. Als ze niet in de stallen te vinden was, dan hielp ze steevast haar vader in zijn praktijk.
Toen ze op haar 16de afstudeerde van high school vervolgde Noor haar pad naar de Western University of Health Sciences in Pomona. Daar haalde ze na 6 lange, harde jaren eindelijk haar diploma 'Doctor of Veterinary Medicine'.
Na haar studie besloot haar 'avontuurlijk ik' dat het tijd was voor iets anders, en hoe beter te doen dan door nieuwe horizonten te verkennen? Ze waagde een wilde sprong in het onbekende en reisde af naar EN.

Likes:
× Paarden
× Surfen
× Snowboarden
× Muziek
× Lachen
× Feestjes

Dislikes:
× Achterdochtige mensen
× Leugens
× Mensen met een veel te groot ego

Foto's:Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 34
Reputatie : 0
Registratiedatum : 31-12-09

BerichtOnderwerp: Re: Norah Giggs   zo 31 jan 2010 - 0:50


Baan:
Rang: Novice (5 paarden)
Level: 1
Credits: 5


Laatste 10 uitgaven:
100,- huur Appartement
1.000,- aankoop Eywa
Laatste 10 inkomsten:


Loon:
Huur: 100,- Eq (Mountainview Appartments)
Saldo: 8.900,- Eq
Lening:
STalkost[]: 50,- Eq


[b]Fokervaring
:
Sportervaring:
Trainervaring:


Je top 3 plaatsen of belangrijke gebeurtenissen.


Hier staan al je bezittingen met het aantal erachter.


1. Eywa - Oldenburger - Merrie - Fatun Stables
2.
3.
4.
5.

_________________
Enter a World of Pure Imagination. Enter the world of Equus Nox.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://equusnox.actieforum.com
 
Norah Giggs
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Equus Nox :: Algemeen :: Personages-
Ga naar: